Mede-inzittende 48ste verkeersdode

Hedenmorgen rond 4.30 uur heeft een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden op de kruising van de mr. Jagernath Lachmon en de Coesewijnestraat. Het voertuig waarin het slachtoffer als bijrijder zat reed over de Lachmonstraat uit de westelijke richting gaande richting Poelepantje. De veroorzaker is een zekere P. die over de Coesewijnestraat uit de richting van het vliegveld reed. De verkeerslichten waren ten tijde van de aanrijding op oranje knipperlicht. De bestuurder P. verleende daarbij geen voorrang met als gevolg de aanrijding. De meerijder, de 26-jarige Nigel Rooplall, is hierbij komen te overlijden. Drie andere slachtoffers zijn per ontboden ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie van Flora heeft de zaak in onderzoek. De bestuurder P. is in het belang van het verder onderzoek in verzekering gesteld, omdat hij na de aanrijding de slachtoffers in hulpeloze toestand achterliet. P. heeft zich binnen de wettelijk bepaalde vier uren wel weer op de locatie begeven. Met het heengaan van Rooplall is de verkeersbarometer gestegen naar 48.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!