Suribet doneert SRD 5.000 aan Miguel Cronie

FrontSuribet NV heeft dinsdagmiddag een geldsbedrag van SRD 5.000 gedoneerd aan Miguel Cronie. Deze brak zijn been ongeveer 7 maanden geleden in een vriendschappelijke interlandwedstrijd die Suriname speelde tegen de ploeg van Guyana. De Leo Victor-sterspeler is na 4 operaties nog steeds niet volledig hersteld van de blessure die hij toen opliep. Suribet heeft via de media kennis genomen van de situatie van deze voetballer en besloot hem tegemoet te komen met een bijdrage, om zodoende de kosten voor verdere behandeling te helpen dekken. Miguel Cronie gaf aan heel blij te zijn met de steun die hij van Suribet heeft gekregen en hoopt op een spoedig herstel. Hij gaf verder aan dat normaal lopen voor hem momenteel het allerbelangrijkste is. ‘Ik hoop natuurlijk dat ik in de toekomst weer kan voetballen, maar momenteel is normaal lopen het allerbelangrijkste”, aldus Cronie.

error: Kopiëren mag niet!