Moordverdachte Boyke nam overdosis medicijnen in

De 45-jarige Lachminarainsingh Koewarsingh alias “Boyke“ (foto: KPS)
De 45-jarige Lachminarainsingh Koewarsingh alias “Boyke“ (foto: KPS)
De politie van Santo Boma kreeg maandagavond omstreeks 20.00 uur melding betreffende een bewusteloze man op de kruising van de Bomaweg en de Zuurstofweg. De agent die ter plekke ging zag dat er schuim uit de mond van de man kwam. Volgens getuigen was de man van Hindoestaanse komaf uit het bos gekomen. Hij is niet bekend in de omgeving. Dinsdagmorgen zag de agenten van Boma de foto van de moordverdachte Koewarsingg L. meer bekend als “Boyke” op Social media. De recherche van Kapitale Delicten heeft de verdachte positief herkend, Het gaat in deze inderdaad om de moordverdachte Boyke. Hij was niet aanspreekbaar en werd met de ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd. Boyke is momenteel onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis. Het vermoeden bestaat dat de dubbel moordverdachte een overdosis aan medicijnen c.q. drugs heeft ingenomen. Hij wordt behandeld hiervoor in het ziekenhuis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!