Begroting PLO-subsidies door RvM goedgekeurd

De bushouders, verbonden aan de Particuliere Lijnbusorganisatie (PLO), hebben sedert eind maart 2015 geen subsidie meer ontvangen. De maand oktober niet meenemend, komt dit op een achterstand van zes maanden. PLO-voorzitter John Mahadewsingh zegt dat de begroting van de subsidies al geruime tijd is ingediend. Zijn laatste gesprek met de minister van Transport, Communicatie en Toerisme vond afgelopen dinsdag plaats. De minister gaf Mahadewsingh daarbij aan dat de begroting al door de Raad van Ministers is goedgekeurd. De minister is momenteel uitlandig en de stand van zaken is Mahadewsing voorlopig niet bekend. “Tot gisteren nog was er niet gestort op de rekening. Er is waarschijnlijk geen geld om over te maken”, aldus de PLO-voorman.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!