Buurjongen die de buurt terroriseert voor tweede keer opgesloten

Rayen C. die de bewoners in de omgeving van de Verlengde Keizerstraat terroriseert, is op woensdag 21 oktober wederom door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aangehouden en in verzekering gesteld. Hij was ingesloten voor het bedreigen van zijn buurman.
Rayen loopt de buurt af en heeft vaak ruzie met anderen. De politie moest hem wederom aanhouden voor het bedreigen van een mevrouw van een instelling in de buurt. Rayen stapte de instelling binnen en toen hij werd aangezegd de plaats te verlaten, verzette hij zich daartegen. De verdachte heeft de mevrouw met de dood bedreigd.
Tijdens het uiten van de bedreigende woorden deed hij alsof hij een voorwerp uit zijn tas zou halen om over te gaan tot de daad.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij wederom in de cel beland.

error: Kopiëren mag niet!