17-jarige scholier in haar woning verkracht

Een 17-jarige scholier is in de nacht van zondag op maandag 19 oktober in haar woning aan de Goedezorgweg verkracht. Het slachtoffer woont met haar vader op het vermeld adres. Op die bewuste nacht was zij alleen thuis. Haar vader is in verband met werkzaamheden momenteel in het binnenland. Rond 02.45 uur is een onbekende, gemaskerde man middels inbraak de woning binnengedrongen. Op dat moment lag het meisje te slapen. De verdachte heeft haar op haar bed aangevallen. Hij heeft haar seksueel misbruikt en na zijn snode daad heeft hij zich uit de voeten gemaakt. Volgens de 17-jarige heeft de dader enkele shutterglazen gelicht en zich toegang tot de woning verschaft. Het slachtoffer heeft het gezicht van de verkrachter niet gezien. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte opgenomen. Het verder onderzoek is overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!