Brandende kaars veroorzaakt woningbrand

Een houten laagbouwwoning aan de Kaisoistraat is zondagochtend omstreeks 04.35 uur met inboedel verloren gegaan. De brandweervoorlichter geeft aan dat de brandweer snel op de brandlocatie was. Ter plaatse aangekomen trof de brandweer een woning aan die reeds in lichterlaaie stond. Uit het onderzoek blijkt dat het huis bewoond werd door de 62-jarige, Ramkisoen J. Bij natrekking blijkt dat het huis niet verzekerd was tegen brand en was bovendien ook niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Het vermoeden bestaat dat de oorzaak van deze brand een brandende kaars moet zijn. De bewoner had een brandende kaars aan gelaten in de woonkamer, waardoor de brand vermoedelijk is ontstaan. De politie van Munder is bezig met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!