5-jarige leerling beschuldigt schooljuf van mishandeling

5 jarige beschuldigt  (1)
5 jarige beschuldigt  (2)
5 jarige beschuldigt  (3)De moeder van de 5-jarige scholier R.M. deed vrijdag na school aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond ter zake mishandeling. Haar zoon zit op de Shri Mansinghschool aan de Indira Gandhiweg. Hij is met letsels thuisgekomen. Volgens de zoon heeft de schooljuf hem met de vuist geslagen en ook heeft zij hem geknepen. Op de rug en op andere delen van het lichaam zijn de sporen duidelijk waar te nemen. De moeder geeft aan dat de juf een ring aan heeft en dat ze met die hand op de rug van haar kind heeft geslagen. ‘Ik sla mijn kind niet, waarom moet de schooljuf dat doen. Ik als ouder laat dit onwaardige gedrag van de onderwijzeres niet toe’, zei de boze moeder aan de krant. Zij heeft na de ontdekking haar zoon naar de politie gebracht. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Omdat het weekend is, zal de politie de zaak hoogstwaarschijnlijk maandag verder onderzoeken en de leerlingen ter zake horen. Volgens de 5-jarige scholier worden ook andere kinderen door de klassejuf geterroriseerd en geslagen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!