Nieuwe stroomtarieven actief per 15 oktober

Op 15 oktober 2015 zijn de nieuwe stroomtarieven voor alle gebruikersgroepen van de EBS ingegaan. Hiermee is onze factuuradministratie afgesloten op 14 oktober 2015.Verbruikers van groep 1 met de aansluitnummers beginnende met DL-DO-DG-DK-DS-DM-DD-DE-DZ en verbruikers van groep 2 met de aansluitnummers beginnende met M-PA-PH-PW zullen daarom deze maand (oktober) 2 rekeningen ontvangen op basis van het oud tarief.
Het verbruik vanaf 15 oktober wordt berekend volgens het nieuw tarief. Deze factuur ontvangt u in november 2015.
Bent u een huishoudelijke verbruiker en is uw verbruik minder dan 150 kWh dan betaald u 0,15 cent, per KWh. Is uw verbruik echter meer dan 150 kWh, dan geldt voor elke gebruikte kilowattuur een ander tarief.
Wilt u een indicatie van uw nieuwe stroomrekening. Ga eerst na welke fase bij u is geïnstalleerd. Ga daarna naar www.nvebs.com/calculator vul uw laatst gemeten verbruik in (staat op uw kennisgeving/factuur). Uw verbruik wordt dan berekend volgens het nieuw tariefstelsel.
Op onze website www.nvebs.com vindt u ook meer informatie over de nieuwe tarieven.

error: Kopiëren mag niet!