Gewapende overval op supermarkt Idoeweg

Twee criminelen hebben dinsdagavond toegeslagen in een supermarkt aan de Idoeweg in het politie ressort Leiding 9A. Volgens verklaring van de winkelier was hij alleen in de zaak toen de daders de zaak binnenstormden en hem onder schot hielden. Een van hen had zijn gezicht afgedekt met een zakdoek. Hij sprong over de toonbank en nam al het geld uit het kasregister. Na hun daad verlieten beiden de plaats te voet. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak. De rovers hadden daarom vrij spel. De winkelier zegt dat de rovers SRD 1500,- uit het kasregister hebben buitgemaakt. De 27-jarige winkelier H.K. heeft geen letsels opgelopen, maar hij verkeerde wel in een danige shock situatie. De politie van Leiding heeft het verder onderzoek overgedragen aan de recherche. De rovers zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!