'Mahawatkhan politieke zwerver en mislukkeling'

Naar aanleiding van het bericht: “Santokhi moet worden afgewezen” in Dagblad Suriname d.d 29 sept. 2015 wenst de VHP mediacommissie als volgt reageren. De geschiedenis leert dat politieke zwervers vaak hun politieke dood tegemoet gaan. En zo iemand is de politieke zwerver en mislukkeling Leakat Mahawatkhan. Hij moet maar zelf vertellen hoeveel politieke zwerftochten hij op zijn naam heeft.
Hij zit tot zijn nek vol met opgekropte haatgevoelens jegens de VHP-voorzitter Santokhi omdat hij geen kandidaat-DNA-lid was geworden voor de VHP. Hij wilde lijsttrekker van de VHP in Nickerie worden en volgens hem zou hij 3000 stemmen halen. Toen hij geen DNA-kandidaat werd voor de VHP, is hij overgelopen naar het Mega-Front.
Als lijstrekker van het Mega-Front heeft hij slechts 120 stemmen gehaald. Het is duidelijk dat frustratie hem parten speelt nu hij een zekere politieke dood tegemoet gaat. Om nog even in de politieke schijnwerpers te blijven zoekt hij media-aandacht middels zijn politieke sprookjes. Mahawatkan: Ik ben geen VHP’er, maar mijn hart is nog steeds bij de VHP. Wat een grote onzin!
Heel frappant is dat hij niet reageert op de teleurstellende resultaten van het Mega-Front waar hij als lijsttrekker slechts 120 stemmen heeft gehaald. De VHP-mediacommissie vraagt zich af waarom Leakat Mahwatkhan zich bemoeit met interne zaken van de VHP en privé zaken van de voorzitter van de VHP. Hij moet zich bezighouden met de partijzaken van het Mega-Front en niet van de VHP voorzitter.
De politieke sprookjes moet hij aan zijn achterban gaan verkopen en geen media-aandacht zoeken middels zijn politieke fabels. Nu hij niet meer terug kan komen bij de VHP, probeert hij VHP’ers aan te zetten tot ongehoorzaamheid tegen de voorzitter van de VHP. Als hij zegt dat hij liever kiest voor Bouterse dan Santokhi moet hij dan aansluiten bij de NDP.
VHP’ers en sympathisanten laat u zich niet opjutten door een politieke zwerver en mislukkeling. Wees alert!
VHP mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!