18-jarige op klaarlichte dag verkracht

Een 18-jarige dame is dinsdagmiddag in haar woning aan de Indira Gandhiweg verkracht door een tot nog toe een onbekende dader. Volgens verklaring van het slachtoffer was zij op die bewuste middag samen met haar zwager thuis. Op het moment toen zij uit het toilet kwam, werd zij aangevallen en verkracht door een onbekende man. Het slachtoffer verklaarde bij de politie dat zij het gezicht van de verkrachter niet heeft gezien. De 18-jarige dame werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie van De Nieuwe Grond heeft de aangifte opgenomen. Frappant in deze is dat de zwager die ook thuis was, niets van het gebeurde afweet, hij heeft niets gehoord of gemerkt. Het politioneel onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!