Politieagent bedreigt ex met dood

De politie van Houttuin moest in de nacht van zondag op maandag 28 september uitrukken naar de Awaristonweg. Ter plekke aangekomen, vertelde een dame Xiomara dat zij reeds twee maanden terug de relatie met haar partner, die een politieagent is, had beëindigd. Vanwege het feit dat er geen sprake was van een gezonde relatie, besloten de partners uit elkaar te gaan. Uit de driejarige relatie heeft dit koppel nu een zoontje van een jaar oud en zijn zij bovendien verwikkeld in een voogdijkwestie. Hierover ontstond er zondagavond een woordenwisseling, waarbij bedreigende uitlatingen zijn gedaan. De aangeefster schakelde de politie in. Echter besloot haar partner om de plaats voor de komst van de politie te verlaten. Het slachtoffer overweegt nog of zij nog een aangifte tegen haar ex-partner zal doen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!