Verzet plegende bromfietsdief ingerekend

De politie van Livorno heeft vrijdag de 32-jarige verdachte S.O. staande gehouden aan de Kemperweg. De verdachte was op een brommer. Bij het zien van de politie deed hij alsof er iets aan de hand was met zijn brommer. Het gedrag van de verdachte riep vermoedens op bij de politie. De sterke arm vroeg de bromfietser naar zijn bromfietsbescheiden. Hij kon de politie geen stukken overleggen. Volgens S.O. had hij zijn bromfietspapieren thuis gelaten. De politie vertrouwde de zaak niet. Op een bepaald moment probeerde S.O. weg te rijden. De sterke arm greep de verdachte vast. Bij die gelegenheid verzette S.O. zich hevig. Uiteindelijk werd hij toch door de politie overgebracht naar het bureau. In het belang van het verdere onderzoek is S.O. ter zake diefstal van bromfiets en weerspannigheid in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!