Hotelmanager in verzekering gesteld

De afdeling Kapitale Delicten heeft dinsdagavond een manager van een hotel aan de Anton Dragtenweg aangehouden in verband met onregelmatigheden. Dit hotel is dochteronderneming van SLM. Het bedrijf heeft bijkans twee maanden terug aangifte ter zake diefstal van een brandkast gedaan. De verdachte is aangesteld als manager. Naderhand werd geconstateerd dat hij zijn eigen weg opging en dat er steeds vaker zaken werden vermist. Uiteindelijk heeft SLM aangifte gedaan ter zake inbraak in het hotel waarbij een brandkast was weggenomen. Deze verdachte is op basis van ernstige vermoedens in verzekering gesteld. De onregelmatigheden begonnen vanaf zijn indienstreding. Hij nam volgens de aangever steeds zaken mee. De verdachte M. blijft in het belang van het verdere onderzoek achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!