Magazijnmedewerker stal 58 accu’s van baas

De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag 15 september een melding van diefstal aan de Noordwijkweg. De politie van Derde Rijweg Kwatta ging ter plekke en trof in een woning 58 stuks nieuwe accu’s aan. De sterke arm heeft een onderzoek ingesteld en vernam van één van de bewoners dat deze autobatterijen aan een zwager van hem toebehoorden. Kort daarna kwam de zwager op het adres. Hij werd door de politie ondervraagd. I.A. verklaarde dat al die accu’s inderdaad aan hem toebehoren. I.A. werkt voor een autodealer aan de Kwattaweg. Hij is als magazijnarbeider in dienst en heeft op die manier accu’s zonder medeweten van zijn werkgever weggenomen. De politie van Kwatta heeft in het belang van het verdere onderzoek de 33-jarige verdachte I.A. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!