Grote schoonmaak gehouden aan de Snelstweg

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Op 10 september is er aan de Snelstweg, een zijstraat van de Verlengde Jozef Israelstraat, een grote schoonmaak gehouden. De bewoners daar hadden last van het vuil dat men daar deponeerde. De hele weg en de hele omgeving werden schoongemaakt door leden van het commissariaat, Openbaar Groen en zelfs gedetineerden werden ingezet. Het gedeponeerde vuil zorgde ook voor een aanhoudende stank. De bewoners hadden handtekeningen verzameld en een brief verstuurd naar het commissariaat, waar het dus onder de aandacht gebracht is van dc Jerry Miranda en die heeft direct actie ondernomen. Er is echt een chaossituatie daar geconstateerd, omdat mensen verschillende zaken daar hebben gedeponeerd, waaronder autoruiten, smeerolieblikken, huisvuil en veel meer. Op verschillende locaties worden er borden geplaatst die de mensen erop attenderen geen vuil te storten. Vooralsnog zijn deze nog niet aanwezig daar. Er wordt verwacht dat na deze schoonmaakactie de waarschuwingsborden wel geplaatst zullen worden.

error: Kopiëren mag niet!