Brunswijk: “Waar is de president!

IMG_9709De zoveelste afwezigheid van president Desi Bouterse, bij de zeer belangrijke openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA), bleek duidelijk niet in goede aarde te zijn gevallen bij een aantal parlementariërs. Vooral Abop fractieleider Ronnie Brunswijk maakte duidelijk zijn mening kenbaar aan assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons. “U moet weten dat de totale samenleving op dit moment op de president wacht. Er worden verhogende maatregelen genomen, waar het arme volk dat niet kan betalen. Wij zijn hier bij elkaar om te praten over de te nemen maatregelen door de regering. Hoe serieus moeten wij deze vergadering nemen? Wij willen ‘face tot face’ met de president! Wij willen de president zien, zoals het ook hoort!”, stelde Brunswijk timmerend op zijn tafel. Brunswijk vindt dat het staatshoofd wederom ‘dokt’ om verantwoording af te leggen aan het volk.

error: Kopiëren mag niet!