SGS valt uit bij Got Talent

sgs1
sgs2
sgs3
sgs4Nog twee weken te gaan en dan vindt de finale plaats van Got Talent. Gisteravond vond de vierde Got Talent 2015 show van dit seizoen plaats in de ANS (Anthony Nesty Sporthal). De show werd ook live uitgezonden en is al jaren razend populair onder de Surinaamse jongeren. Got Talent is een talentenshow, waar teams van verschillende scholen het tegen elkaar opnemen met zang-, dans- en acteeroptredens. Deze worden beoordeeld door een jury, die bestaat uit Sidney Grunberg, Thecla Clarke en Tanuya Manichand, die deze week mochten bepalen wie doorstroomt naar de volgende ronde. SGS mag naar huis. VWO4, SPI en AMS mogen elkaar komende dinsdag bekampen.
De show werd geopend door de twee komedianten, Pres Juriaantje en Huan Grantjie. De presentatie lag in handen van Enver Panka en Priscilla Graanoogst. Tijdens elke show waren er spectaculaire optredens van bekende Surinaamse artiesten of dansers, met deze week onder andere Ztreetzoldiers, Mixey en Paramario ft Enver. De show werd afgesloten door Âdika met een medley van al haar hits, met twee dansers in combinatie met de band D’_Answer. Elke week krijgen de deelnemende groepen een ander thema. Deze week kwam de hoofdsponsor Telesur aan bod. De finale vindt plaats op 22 september. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!