Veteraan Moestadja: “Alleen de Heer weet of ik morgen griep krijg”

MoestadjaDe nieuwe minister van Arbeid, Soewarta Moestadja, die gisteren is aangesteld, is door de president Desi Bouterse aangeduid als de ‘veteraan’ in het regeerteam. Hij is op dit moment de oudste minister. Op de vraag van journalisten of de minister, van wie gezegd wordt dat hij vaker ziek is geweest, zijn taak naar behoren zal kunnen vervullen, zegt Moestadja dat hij fysiek daartoe in staat is en dat hij ook in staat is om te denken. “Alleen de Heer weet of ik morgen griep krijg.” Moestadja, geeft aan dat hij nog niet kan ontvouwen wat hij allemaal zal doen op het ministerie. Hij wil wel met alle actoren een functionele, kritische en werkbare relatie ontwikkelen. De minister zal het beleid op het ministerie deels voortzetten en wat mankeert zal compleet gemaakt worden. De huidige sociale zekerheidswetten zullen, indien nodig, worden bijgesteld. Het ministerie zal voorts werken aan het tot stand brengen van de ideale omstandigheden voor de arbeider. Moestadja vindt het een eer om hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

error: Kopiëren mag niet!