Inbraak in voertuigen sporters

Op zaterdag 5 september is er ingebroken in twee voertuigen van personen die in de omgeving Nickeriestraat aan het sporten waren. Aan de politie hebben de benadeelden verklaard dat zij tussen 18.00 uur en 18.30 uur hun voertuigen op de parkeerplaats voor Republic Bank op de hoek van de Nickerie- en de Jagernath Lachmonstraat hadden geparkeerd. Zij zijn toen aan de Nickeriestraat gaan trimmen. Na het sporten gingen beide bestuurders terug naar hun voertuig en merkten zij dat er was ingebroken in de voertuigen. Uit beide voertuigen zijn er waarde volle spullen weggenomen en grote geldsbedragen.
De politie is bezig met het onderzoek.
De politie doet nogmaals een dringend beroep op een ieder om geen waardevolle spullen in uw voertuig te laten. Het maakt niet uit hoe kort u uit het voertuig stapt.

error: Kopiëren mag niet!