Chinese vrouwen pakken winkeldief

front
frontbinnenPolitie komt na 26 minuten
Drie dappere Chinese vrouwen hebben gisteren rond 14.00 uur een dief gepakt. Deze had in hun supermarkt op de hoek van de Waaldijkstraat en Drambrandersgracht een pak bol en een kuipje vla gestolen. De dief koos hierna het hazenpad. De vrouwen die op dat moment in de supermarkt waren, renden hem achterna. Aan de Zwartenhovenbrugstraat konden ze de ‘onverzorgde’ crimineel in de kraag vatten. De Chinezen overmeesterden hem en schakelden de politie in. Echter, de mannen van minister Jennifer van Dijk-Silos hadden 26 minuten nodig om vanuit Nieuwe Haven op de plek aan te komen alwaar de vrouwen de dief staande hielden. Wachtende op de politie had de dief al de 4 bollen uit het pak opgegeten en de vla genuttigd. De bewijsmiddelen zijn dus door de dief opgegeten. Gelukkig zijn de handelingen op camerabeelden vastgelegd. Pogingen van omstanders om de Chinezen te betalen voor de bol en vla en de dief vrij te laten gaan, mislukten. ‘Skowtu moes kong. Wis a tek langa, wo waktie deng’, zei een van de Chinese vrouwen. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!