Vrouw slaat man dood

Een vrouw die volgens haar eigen verklaring donderdag zou zijn mishandeld door haar partner met wie zij in concubinaat woont, heeft vrijdagmorgen haar man van het leven beroofd. Dit incident deed zich voor aan de Van Hattemweg in het ressort Lelydorp. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw door haar partner werd mishandeld. Zij heeft de volgende dag een geschikt moment uitgezocht en heeft toen haar partner R.N. ( 48) afgeloerd en flink met een koevoet bewerkt. Als gevolg van de opgelopen letsels heeft de man het leven gelaten. De politie van Lelydorp werd na het incident ingeschakeld. De politie heeft de vrouw overgebracht naar het bureau. Na het verhoor is zij ter zake moord, doodslag c.q. zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende, in verzekering gesteld. Uit het politieonderzoek blijkt dat het vrouw duidelijk zichtbare letsels heeft opgelopen. Deze letsels kunnen hoogstwaarschijnlijk het gevolg zijn geweest van de mishandeling van de dag tevoren. Huiselijke problemen lagen ten grondslag van dit trieste gebeuren. Hangende het onderzoek blijft de vrouw in politiearrest.

error: Kopiëren mag niet!