Na Centrale Bank wil Karin Refos ook huisstijl voor Suriname

Karin Refos zet bedrijfsactiviteiten voortKarin Refos, eigenaar en directeur van het communicatie- en brandingsbedrijf Stas International, die de nieuwe huisstijl bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft bedacht, zegt dat zij dit werk zal afmaken. In die hoedanigheid blijft zij de ex-governor van de CBvS steunen. Het betreft een contract dat zij had lopen met de CBvS sinds vorig jaar. Aangezien haar werk goed bevonden is, is zij gevraagd dit voort te zetten. De huisstijl ideeën, die zij vorig jaar heeft gepresenteerd, worden nu uitgevoerd. Zij voert momenteel ook adviserende gesprekken met betrekking tot de branding van Suriname. ‘Dit, omdat ons land nog geen eigen kenmerkende huisstijl heeft’, geeft zij aan. In dit kader heeft zij gesprekken met onder meer de minister van Buitenlandse Zaken gepland. Zij verwacht dat er positieve resultaten uit de gesprekken zullen voortvloeien. Verder zet zij uiteraard haar overige bedrijfsactiviteiten voort.
Refos heeft onlangs veel bekendheid verworven met haar promotiewerk bij de ‘Ook Zij’ campagne als onderdeel van het project ‘Meer vrouwen in besluitvorming 2015’, geïnitieerd door parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings- Simons. De opvallende zakenvrouw heeft kort geleden aangegeven zich verkiesbaar te zullen stellen bij de KKF-bestuursverkiezingen in september dit jaar. Tot nu toe heeft de kamer nog maar een enkel vrouwelijk bestuurslid en nog nooit een vrouwelijke voorzitter gehad. Refos heeft met haar werk en persoonlijkheid in de afgelopen periode letterlijk haar stempel gedrukt in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!