Dronken autobestuurder rijdt bromfietser dodelijk aan

Een dronken autobestuurder, een zekere P.R. heeft woensdagavond rond 21.30 uur op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Tamansari een bromfietser dodelijk aangereden. De automobilist reed na de botsing door. Hij probeerde te ontsnappen. Een alerte politie agente die het geval zag heeft toen een achtervolging ingezet. De bestuurder is de Maskerweg ingereden en bij het beschrijven van een bocht ter hoogte van de Atjehweg kwam de bestuurder met zijn wagen in de trens terecht. Kort daarna werd hij aangehouden door de politie en overgebracht naar het politiebureau.
De 44-jarige bromfietser, Hafiskhan Radjab, is ter plekke komen te overlijden. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de autobestuurder onder invloed heeft gereden. Bovenal is hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!