Buitgemaakte bedrijfswagen teruggevonden te Peling Pasi

Een tot nog toe onbekend aantal gewapende criminelen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 19 augustus een overval gepleegd aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 76. Volgens verklaring van de aangever waren twee van de daders gewapend met een vuistvuurwapen en een andere met een jachtgeweer met afgezaagde loop. De daders hebben onder bedreiging van de wapens een busje met daarin een tas met inhoud buitgemaakt. Twee slachtoffers hebben slagen moeten incasseren. Na hun daad reden de rovers weg met het voertuig. De politie van Brokopondo heeft ergens op Peling Pasi in een zijsteeg het voertuig teruggevonden. Het voertuig betreft een bedrijfswagen waarin gereedschappen en apparatuur zijn gevonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!