Dc Sondrejoe vanochtend heengegaan

Theo SondrejoeDistrictscommissaris (dc) van Marowijne, Theo Sondrejoe, is vanochtend heengegaan. Via het Ministerie van RO heeft Dagblad gisteren nog mogen vernemen dat het niet zo goed ging met de gezondheid van de DC die onwel geworden was en met spoed opgenomen moest worden. Vanmorgen werd vernomen dat de DC is komen te overlijden. ABOP-topper tevens DNA-lid van Marowijne, Marinus Bee, heeft het heengaan van de burgervader van Marowijne ook bevestigd. De burgervader kreeg een inzinking tijdens een vergadering tussen vertegenwoordigers van de inheemsen enerzijds en vertegenwoordigers van de dorpen Ajuma en Moengotapu in verband met de markering van de grens tussen de verschillende dorpen langs de Oost West Verbinding. De DC was in een coma beland waaruit hij niet meer is ontwaakt. DC Theodores Sondrejoe is 59 jaar geworden.

error: Kopiëren mag niet!