Stembureau personeel Wanica uitbetaald

Stembureapersoneel te Wanica wordt betaald.1Gistermiddag zijn medewerkers die tijdens de verkiezing van 25 mei hebben gewerkt uitbetaald. De stembureaumedewerkers hebben een bericht ontvangen waarin werd vermeld dat zij zich konden aanmelden op het commissariaat te Wanica om hun geld te ontvangen. Men was eerst sceptisch of er inderdaad uitbetaald zou worden, maar uiteindelijk is dat toch gebeurd. Het stembureaupersoneel wacht al meer dan 2 maanden om uitbetaald te worden. Men was zeer opgelucht dat het eindelijk beschikbaar was. Dagblad Suriname vernam van zeer betrouwbare bronnen dat de voorzitter rond SRD 1225, ondervoorzitter ongeveer SRD 1090 en de overige leden rond SRD 890 hebben mogen ontvangen. Afhankelijk van het al dan niet inzetten van eigen vervoer kan het bedrag iets meer of minder zijn.

error: Kopiëren mag niet!