Soldaat scheurt uniform van politiemannen

De soldaat M.B. heeft zich dinsdagavond behoorlijk misdragen op het politiebureau van Latour. Uit het onderzoek blijkt dat de partner van M.B. zich op dat moment op het bureau bevond toen de soldaat in een zeer agressieve bui binnenstormde. Hij probeerde binnenrennend zijn partner te mishandelen, maar door kordaat optreden van de aanwezige politieagenten, kon hij zijn daad niet voltooien. Bij die gelegenheid heeft de soldaat het uniform van drie politieambtenaren die te hulp schoten, gescheurd. Vanwege de schermutseling zijn ook persoonlijke bezittingen van de politieagenten vernield en hebben zij lichte letsels opgelopen. De driftige soldaat heeft daarnaast stoelen en tafels omver geschopt. De politie van Latour heeft de zaak overgedragen aan de Militaire Politie. Recherchecommandant Anand Debisarun bevestigt dat de MP deze zaak in onderzoek heeft. Hij wenste geen gedetailleerde informatie te verstrekken, daar het onderzoek nog gaande is.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!