Contouren nieuw kabinet worden duidelijk

Contouren nieuw kabinet wordt duidelijk. Dodson
Contouren nieuw kabinet wordt duidelijk. Hoefdraad
Contouren nieuw kabinet wordt duidelijk. Noersalim
Contouren nieuw kabinet wordt duidelijk. Benschop
Contouren nieuw kabinet wordt duidelijk. Burleson
Contouren nieuw kabinet wordt duidelijk. DikanGilmore Hoefdraad wordt getipt als de volgende minister van Financiën. Jennifer van Dijk-Silos neemt de leiding over Justitie en Politie. Brigade-generaal Ronni Benschop, bevelhebber van het Nationaal Leger, wordt de nieuwe minister van Defensie. Robert Peneux, directeur van Onderwijs; Wetenschap en Cultuur klimt een stapje hoger naar de ministerspost en vervangt daarmee Ashwin Adhin. Steven Relyveld blijft bij Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer. Soeresh Algoe blijft bij Landbouw; Veeteelt en Visserij. Ambassadeur Niermala Badrising neemt het ministerie van Buitenlandse Zaken over van Winston Lackin. Mike Noersalim van ‘de groep Sapoen’ mag Binnenlandse Zaken leiden. Sieglien Burleson, coördinator van de Competitiveness Unit Suriname, voorzitter van Suriname Business Forum en docent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, zal Handel en Industrie leiden. Siegfried Wolf neemt naar alle waarschijnlijkheid Openbare Werken over van Rabin Parmessar. Regilio Dodson, van DOE begint op Natuurlijke Hulpbronnen en André Dikan start op Regionale Ontwikkeling. Faisel Abdoelgafoer wordt toch de minister van Sport- en Jeugdzaken. Op Volksgezondheid komt Patrick Pengel en Andy Rusland verhuist van Financien naar TCT. Minister Ashwin Adhin, die al gekozen is tot vicepresident, zal vandaag worden beëindigd. Er zijn voorlopig geen namen bekend voor het ministerie van Sociale Zaken en het ministerie van Arbeid, die mogelijk gefuseerd zullen worden.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!