Personeel Openbaar Groen protesteert voor kabinet president

fr4ontbinnenDe medewerkers van het directoraat Openbaar Groen van Openbare Werken hebben zich gisteren verzameld bij het kabinet van de president. De werknemers van het directoraat zijn sinds vorige week vrijdag in actie. Er wordt sinds vrijdag van 7.00 uur tot 11.00 uur gewerkt. Dit actiemodel wordt voortgezet. Het personeel van het directoraat had op 10 april 2015 een protocol ondertekend met minister Rabin Parmessar. Volgens de secretaris van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer, Vivian Schattevo, bevat het protocol punten en problemen die zich al jaren voordoen. ‘Het protocol moet in uitvoering worden gebracht en men laat dat na’, zegt Schattevo. Het gaat bij deze om zaken, zoals waarnemingstoelagen, Fiso en bijscholing van medewerkers. Om hun eisen kracht bij te zetten, werd maandag besloten om actie te voeren bij het kabinet van de president. Bondsvoorzitter Hugo Blanker sprak het goed opgekomen personeel toe.

error: Kopiëren mag niet!