Alle hens aan dek voor goede taalvaardigheid Nederlands

Het Institute for Graduate Studies & Research ( IGSR) zal op woensdag 15 juli een lezing organiseren met als titel ‘Taalbeleid op school : alle hens aan dek voor een goede taalvaardigheid Nederlands’. De inleider zal prof. Koen van Gorp zijn die coördinator onderzoek is aan het Centrum voor Taal en Onderwijs en projectleider van het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal aan de Universiteit van Leuven. De lezing zal in de IGSR/Staatsoliebuilding op het Universiteitscomplex gehouden worden om 19.00 u.
IGSR is in maart 2006 opgericht als voorloper van de Faculty of Graduate Studies (FGS). Het IGSR verzorgt de incidentele masters en heeft verder de taak de kwaliteit van de verzorgde masters te bewaken. Momenteel worden er 9 masteropleidingen verzorgd, te weten: Development and Policy (afrondende fase), Macro Economic Analysis and Policy (afrondende fase), Public Health (afrondende fase), Banking & Finance, Urban Planning & Management, Wiskunde, Research Methods, Biologie en Geschiedenis.

error: Kopiëren mag niet!