Verdachte Flex Phone-inbraken aangehouden

In de maand juni van dit jaar zijn op verschillende dagen inbraken gepleegd in de handelszaak Flex Phone aan de Tourtonnelaan. Uit de zaak zijn onder andere zaktelefoons, labtops, “smart phones” en geld weggenomen. In verband met deze inbraken is de 18- jarige Morino B. aangehouden en in verzekering gesteld. Er zijn nog meer verdachten die opgespoord worden.
“Spuku” opgesloten
De 39-jarige Victor K. alias “Spuku” is op woensdag 17 juni aangehouden en ingesloten. K. maakte Jarikaba en omgeving onveilig vanwege diefstallen, mishandelingen en bedreigingen. De verdachten zijn door de afdeling Kapitale Delicten in samenwerking met de verschillende opsporingseenheden aangehouden.
Burgerij helpt Politie bij aanhouding rovers
De politie heeft op dinsdag 23 juni samen met de burgerij drie rovers aangehouden in het ressort Uitvlugt die een financieel manager hadden beroofd. Bij de aanhouding was de politie genoodzaakt vuurwapen geweld te gebruiken waarbij één van de rovers is geraakt. De politie heeft bij dit kordaat optreden hulp vanuit de burgerij gehad die telefonisch de meldkamer doorgaven in welke omgeving de verdachten gesignaleerd werden. Ook is één van de verdachten door omstanders aangehouden. De rovers hadden een tas buitgemaakt met een groot geldsbedrag en een hoeveelheid sieraden. Een groot deel van de buit is terug gevonden.

error: Kopiëren mag niet!