Volk heeft helemaal niet onverstandig gestemd

dblogoIk feliciteer de paarse partij met het behalen van de meeste zetels, evenals de samenleving voor het maken van een slimme keus. Daarnaast bedank ik alle kiezers die op mij hebben gestemd. Uit de Bhagavat Gita heb ik geleerd, dat alles wat op aarde gebeurt, gebeurt met een reden. Terwijl de paarse partij feest aan het vieren is en de oranje partij plus de overige kleine partijen zich dood aan het ergeren zijn, is het volk aan het lachen. Wie zegt dat het overgrote deel van de bevolking onverstandig heeft gestemd? Wel in mijn ogen heeft het volk helemaal niet onverstandig gestemd!
Het volk weet waarop het hebben gestemd. Men heeft onze president wederom de kans geboden om te regeren, weliswaar deze keer met minder financiële middelen in de staatskas. Het volk van Suriname heeft de paarse partij nog 5 gegeven om te zien hoe deze regering met de weinige financiële middelen die zij heeft, het land zal regeren. Mijn complimenten aan het slimme volk!
Langs deze weg wens ik de huidige regering op het hart te drukken, dat zij haar beloftes w.o. verbeteren van de economie en milieu, meer scholenbouw in de districten, bevorderen genderbeleid, werkgelegenheid creëren, volkshuisvesting, drinkwatervoorziening, verbeteren van de gezondheids sector, sportmogelijkheden, infrastructuur, stimuleren van het ondernemerschap, etc etc. zeker moet nakomen. Het volk met inbegrip van mij als burger van het land kijkt reikhalzend uit naar de aanpak en naar de resultaten daarvan.
Wat mij ook zorgen baart, is dat er helemaal niet wordt gesproken over het wegschrappen van de government take, corruptiebestrijding, preventie van zelfdoding onder de politieagenten, betere waardering van onze beste kameraad, m.n. de politie, aanpak grondenrechtenvraagstuk en het implementeren van de Wet Constitutioneel Hof, welke als voornaamste doel heeft het toetsen van gewone wetten aan de grondwet.
Het volk van Suriname heeft u niet zomaar 5 vijf gegeven. Men zal zonder meer bovenstaande zaken welke zijn aangekaart, zeker ook gerealiseerd willen zien in uw regeringsbeleid voor de komende 5 jaren. Dan zal het volk zien of u voor nog 5 jaren een regeringsvorm waard bent of niet. Ik als bezorgde burger van het land zal de ontwikkelingen altijd op de voet blijven volgen en mijn bijdrage consequent blijven leveren ter ontwikkeling van ons mooi land Suriname.
Ashnie Gajadhar, LL.B

error: Kopiëren mag niet!