Senioren echtpaar op klaarlichte dag overvallen

dblogoTwee criminelen hebben zondagmiddag een overval gepleegd in een woning aan de Anemoonstraat te Kwatta. Een senioren-echtpaar zat op dat moment op het balkon te eten toen de criminelen de heer des huizes overmeesterden. Hij heeft slagen in het gelaat moeten incasseren. De 81-jarige slachtoffer S.C. en zijn vrouw werden beroofd van hun geld. Volgens verklaring van de slachtoffers hebben de daders ruim Euro 4000,- en SRD 3500,- buitgemaakt. De man is voor verwezen naar de Spoed Eisende Hulp en mocht na de medische behandeling weer naar huis. Het vermoeden bestaat dat de rovers na hun daad zijn opgehaald door een gereedstaande wagen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie van Kwatta heeft het verder onderzoek overgedragen aan de recherche.

error: Kopiëren mag niet!