Man steelt geld uit bakkerij

dblogoDe 43-jarige S.J. is zondagochtend door de politie van Leiding 9A in de kraag gevat. Hij heeft een onbekend geldbedrag uit een bakkerij gestolen. Zijn snode daad pleegde de verdachte door via een luikje zijn hand naar binnen te steken en het geld weg te nemen. Na de ontdekking schakelde men de politie in, die heel snel ter plekke was. Na goed speurwerk heeft de sterke arm de verdachte in de kraag gevat. Vermeldenswaard is dat er spullen op de dief zijn aangetroffen waaronder een kapmes. Hij heeft verklaard dat hij het kapmes op zaterdagavond 16 mei gestolen heeft in het Flamboyant Park in het politieressort Uitvlugt. Er was namelijk een activiteit op die locatie. Hangende het verdere onderzoek blijft S.J. in politiearrest. De verdachte blijkt een drugsverslaafde te zijn. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!