De leugen en de leugenaar graven hun eigen kuil in Info Act

dblogoIn het programma Info Act hebben de presentatoren het bewijs zelf geleverd hoe zij het volk in het algemeen en hun eigen achterban in het bijzonder voor de gek houden. Karma begint zo te zien te werken. Limbo heeft met heel wat fanfare zijn luisteraars in Bakana Tori gevraagd te kijken naar Info Act, sinds dinsdag 15 maart, om getuige te zijn van beleid.
Toen ik dit bericht van derden vernam, ben ik uit nieuwsgierigheid alle kanalen afgelopen om te zien wat Info Act zo geweldig wilde laten zien via de vele kanalen die zij financieren met geld afkomstig uit dubieuze bronnen. De presentator in de volksmond bekend als Limbo begint zijn programma door alvast een vingerwijzing te doen naar de trekker van V7 de heer Santhoki alsof Santokhi zou hebben gelogen met zijn aankondiging dat Alcoa per 1 juli vertrekt uit Suriname.
Daarna stak hij onmiddellijk van wal alsof de regering bezig is met beleid en haar beloftes nakomt, gevolgd door een uitgebreide reportage van de fabriek uit China die woningen gaat bouwen met als acteur de Ivan Graanoogst. Toen kwam ik tot de conclusie dat in feite niet Santokhi, maar Info Act en de makers hiervan de grote leugenaars zijn en in feite hiermee al jaren bezig zijn met vervalste beelden en het bewijs is:
1. Santokhi heeft juist correct de gemeenschap geïnformeerd, ruim voordat de regering dat zelf deed en tevens hiermee bewezen dat zijn inlichten netwerk goed is. Dat Limbo gemeend heeft een lied als reactie bij te lassen om zogenaamd anderen te willen krenken, is daarom kinderachtig en leunt aan tegen de calamiteiten van het geleende verstand.
2. Sterker nog, want nu volgt de bom: de tv-reportage van de huizenfabriek in hetzelfde Info Act programma zit vol onwaarheden en valsheden te weten:
a) De reportage is op verschillende plaatsen geknipt en gemonteerd met fragmenten uit het bezoek van de president aan China waarbij een bezoek aan een huizenfabriek in productie, terwijl de ene in SU in feite nog een loods is met een aantal constructiewerken voor de fabriek in Suriname.
b) Dit is een kwalijke zaak omdat men het volk bedriegt met valselijk en zelf bij elkaar geharkte informatie. Nota bene op zeer ondeskundige wijze, waardoor ook een aanslag is gepleegd op de intelligentie van de Surinamer.
c) Er wordt ook steeds gewag gemaakt van een huizenfabriek en ook dat is een valse informatie. Want deze zogenaamde fabriek kan alleen bepaalde type huizen bouwen voor de sociaal zwakkeren, dus liever dat men praat over een volkswoningfabriek!
d) Dat er voor deze woningen een exportmarkt is in het Caribisch gebied zal nog moeten blijken, want dat is een managementaangelegenheid welke zeer moeilijk te realiseren is, omdat de overheid in de regio niet door ondeskundigen wordt geleid die alle werkgelegenheid van hun eigen volk afpakt en buitenlanders, in deze de Chinezen, accommodeert.
e) Tenslotte is dit project niet nieuw, omdat haast alle productielijnen zoals vertoond in Info Act inclusief de gestolen beelden van het bezoek aan China, al deze productielijnen reeds aanwezig zijn in Suriname en daarom zeer kwalijk te noemen dat de perschef van de president dat niet weet! !
Met het bovenstaande zijn de leugens en valsheden bewezen! !
John Somaroe

error: Kopiëren mag niet!