DRS gaat ook alleen verkiezingen in

DRS gaat ook alleen de verkiezingen in.1“Onze lijsten hebben we vandaag kunnen indienen”, zo zegt voorzitter Clifford Marica van de partij voor Duurzame en Rechtvaardig Samenleven (DRS), zaterdag na het registreren van de partij. “We gaan voor sterke gezinnen die de basis zijn voor een gezonde samenleving. Als je sterke gezinnen wil hebben, moet er goed overleg zijn tussen de gezinshoofden. Gendergelijkheid is daarin dus een belangrijke factor.” DRS heeft zich met meer dan 4.000 leden ingeschreven. Ook DRS gaat voor regeermacht. “Wij willen werken voor het volk en dat doe je in het regeercentrum. De partij sluit een samenwerking met andere partijen niet uit, alleen moeten er principes gesteld worden en moet er overeengekomen worden wat de doelen zijn”, aldus Marica. Kan er geen overeenkomst bereikt worden, dan zal de partij niet in een regeercoalitie deelnemen.
DRS heeft leden in alle districten, maar we hebben ons geconcentreerd op Paramaribo en Wanica, zodat er een goede focus gelegd wordt op de campagne in deze twee districten. “Er is wel een bestuur geïnstalleerd in Brokopondo en wij oriënteren ons in Nickerie en Coronie.” Clifford Marica zegt dat de partij niet op zoek gaat naar grote sponsoren die na de verkiezingen hun geld terugeisen. “Wij doen het met de samenleving. Wij gaan met God en het volk naar de verkiezingen.” DRS roept het volk op om kritisch te kijken naar de leiders die zich presenteren en na te gaan of zij capabel genoeg zijn om het werk te doen. “DRS gaat precies voor de zetels die de samenleving wil geven”, aldus partijvoorzitter Marica.

error: Kopiëren mag niet!