Vakdocente plakt cijfer voor politieman

dblogoEen docente op de kaderopleiding wordt ervan verdacht dat zij cijfers zou hebben bijgeplakt voor haar vriend en alle overigen die tot zijn groep behoren. Dagblad Suriname beschikt over informatie waaruit blijkt dat de vriend, een politieambtenaar tevens cursist is op die opleiding. De docent verzorgde het vak Sociologie en is te werk gesteld op het Stafbureau te Duisburglaan. Zij zou vanwege haar relatie met de politieman hem hebben bevoordeeld met een hoger cijfer en samen met hem de groep, waarin hij het werkstuk heeft gemaakt. Die groep heeft voor het vak een 9 gescoord. Deze zaak kwam aan het rollen toen de relatie begon te verzuren. Het ging niet meer goed tussen de geliefden en op een gegeven moment kwam het feit ter sprake. De korpsleiding is op de hoogte van deze kwestie, maar heeft nog geen maatregelen getroffen.

error: Kopiëren mag niet!