Vrouwenraad BEP stapt in verkiezingscampagne

dblogoDe Vrouwenraad van de politieke partij BEP heeft zaterdagavond op een algemene ledenvergadering het besluit genomen om de BEP-verkiezingscampagne, onder leiding van ex-minister Michel Felisi, intensief te ondersteunen. Het bestuur van de Vrouwenraad van de BEP, onder leiding van voorzitter Thea Huur en ondervoorzitter Sonja Amsoi, riep de alv bijeen voor het bespreken van strategieën. Onder meer zal er hard worden gewerkt om de vrouwen, die de partij om welke reden dan ook de rug hebben toegekeerd, terug te halen naar huis. Ze mogen zich dagelijks aanmelden in het partijcentrum. De leden van de Vrouwenraad van de BEP zullen in hun respectievelijke ressorten geld inzamelen voor de verkiezingskas en de leden met een achterstand aanmanen de lidmaatschaps-contributies aan te zuiveren. Ondervoorzitter Sonja Amsoi merkte op dat de bijdrage van de vrouwen aan de verkiezingscampagne erin moet resulteren dat meer vrouwen op verkiesbare plaatsen komen te staan, vooral ook op het niveau van ressort- en districtsraden.

error: Kopiëren mag niet!