Inbraak woning Derde Rijweg

aWoning Derde Rijweg ingebroken.1
aWoning Derde Rijweg ingebroken.4In de woning van familie Kisoensingh aan de Derde Rijweg is maandagavond ingebroken. Volgens één van de zonen (B.) wonen zijn 73-jarige moeder en een jongere broer op het adres. Ten tijde van de inbraak was de moeder niet thuis. De jongere broer vertrok omstreeks 19.30 uur van huis. Toen hij rond 21.30 uur terugkeerde, merkte hij de inbraak op. Volgens de benadeelde was de woning overhoop gehaald. De zonen hebben hun moeder nog niets verteld over de inbraak. Zij hadden een flat screen televisie voor de moeder gekocht, omdat het haar gewoonte is om naar tv-series te kijken. De indringers hebben de tv en nog andere waardevolle spullen meegenomen. De zonen konden niet exact zeggen wat er nog meer is meegenomen. De politie van het ressort is voor onderzoek ter plekke geweest. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!