Drie stagiaires gewond bij aanrijding

dblogoDrie stagiaires zijn dinsdag betrokken geweest bij een verkeersongeval op de hoek van de Dr. Sophie Redmondstraat en de Verastraat. Uit het onderzoek blijkt dat een bestelbusje over de Dr.Sophie Redmondstraat reed richting centrum. Een voertuig, Toyota Raum, komende uit de Verastraat verleende geen voorrang aan zijn medeweggebruiker, met als gevolg een botsing tussen de twee wagens. Door de harde klap werd de Toyota Raum op het wegdek geslingerd en kantelde het op de weg. Als gevolg hiervan kwam die wagen tegen de fietsers aan, die op voormelde kruising stonden. De stagiaires raakten daarbij gewond. Zij werden daarna zij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurder van de Toyota Raum als veroorzaker moet worden aangemerkt. Ook blijkt dat deze bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. Hij is hangende het verdere onderzoek door de politie van Munder in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!