Rathipal en Randjietsingh nemen afstand van DNA-kandidatuur

Rathipal en Randjietsingh nemen
Rathipal en Randjietsingh nemen afstandDe VHP-assembleeleden Mahinder Rathipal en Radjkoemar Randjietsingh stellen zich niet meer herkiesbaar bij de komende verkiezingen. ‘Het is mooi geweest, ik maak een stap zijwaarts, anderen moeten ook de gelegenheid krijgen om het werk te doen’, verklaart Rathipal tegenover Dagblad Suriname. Volgens Rathipal, die 3 termijnen heeft gefunctioneerd als assembleelid, betreft het een strikt persoonlijke beslissing om zich niet meer herkiesbaar te laten stellen. Hij benadrukt dat er intern beslist geen druk op hem is uitgeoefend om afstand te nemen van zijn DNA-kandidatuur bij de komende verkiezing.
Rathipal zegt dat hij beschikbaar blijft voor de partij om zijn kennis en kunde te delen en de partij bij te staan waar mogelijk. Zoals hij het verwoordt, zal het assembleelid zijn krachten op een andere manier geven aan de partij.
Ook Radjkoemar Randjietsingh, die 5 termijnen heeft gefunctioneerd als assembleelid, houdt het voor gezien. Ook hij benadrukt dat er geen druk op hem is uitgeoefend om afstand te doen van DNA-kandidatuur. Randjietsingh blijft actief binnen de VHP en zal de partij te allen tijde ondersteunen. Hij is bereid zijn ervaring en kennis te delen met de jongeren. Randietsingh is al 30 jaren actief in de politiek. Volgens Randjietsingh moeten de jongeren zich klaarstomen om de partij duurzaam bij te staan.

Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!