Teleperformance Benelux opent vijfde filiaal

dblogoTeleperformance is wereldwijd marktleider in de outsourcing van multichannel klantcontact en contactcenterdiensten. Momenteel heeft Teleperformance 270 vestigingen in 62 landen, waar meer dan 138.000 werknemers hun passie omzetten naar een excellente dienstverlening. De kracht van de Teleperformance Group bestaat uit een mix van internationale expertise, wereldwijde best practices en grondige lokale marktkennis.
Op 17 maart 2015 opent Teleperformance Benelux haar vijfde locatie in Paramaribo, Suriname. Met meer dan 2.640 medewerkers biedt Teleperformance Benelux multichannel klantcontact en contactcenterdiensten in vrijwel alle Europese talen aan. Hierdoor kan Teleperformance zeer effectieve, op de markt toegesneden adviezen en oplossingen bieden. ‘Ons doel is de ROI van onze opdrachtgevers te optimaliseren, door maximale klanttevredenheid in klantcontact te leveren tegen minimale kosten.’

error: Kopiëren mag niet!