Schoonmaaksters commissariaat Wanica voortaan paars gekleed

IMG_2115De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de verbetering van de werkomstandigheden op het districtscommissariaat Wanica. Dc Roline Samsoedien en haar staf zien graag de personeelsleden in comfortabele en moderne sfeer hun werkzaamheden uitvoeren. Zij doen er alles aan om een beter klimaat te scheppen voor alle personeelsleden. De personeelsleden op hun beurt, en met name de groep interieurverzorgsters van het commissariaat, gaan ook mee met de verandering van hun werkomgeving. Zij hebben op eigen initiatief ervoor gekozen om voortaan zichtbaarder en gepast hun werkzaamheden uit te voeren. Zij hebben ervoor gekozen om geüniformeerd aan het werk te verschijnen. De achterliggende gedachte hierbij was het bevorderen van de eenheid en saamhorigheid onder alle personeelsleden van het commissariaat. Hiërarchisch zijn er verschillen op de werkplek, maar in wezen zijn alle personeelsleden gelijk.
Dc Samsoedien is heel content met de werkwijze van deze groep gemotiveerde vrouwen. Op haar beurt wordt zij hierdoor gemotiveerd om een sfeer op het commissariaat te scheppen, die alleen maar in het voordeel van het totale personeel werkt. De kleur van het uniform is paars.

error: Kopiëren mag niet!