Districtscommissariaat Wanica wordt gemoderniseerd

Districtscommissariaat Wanica wordt gemoderniseerd 2De afgelopen maanden is dc R. Samsoedien van Wanica, samen met haar staf, druk bezig geweest om de werkomgeving op en rondom het districtscommissariaat Wanica op Lelydorp en de dependance van het districtscommissariaat Wanica te verbeteren. Op Lelydorp krijgt het commissariaat een nieuw aanzicht.
Alle afdelingen worden gerenoveerd en heringericht. Enkele afdelingen worden elders in het gebouw ondergebracht, zodat zaken vlotter kunnen worden aangepakt en afgehandeld en de omgeving klantvriendelijker wordt. Voor het wagenpark is reeds een garage opgezet, zodat de voertuigen niet in weer en wind hoeven te staan. Dit scheelt ook in de onderhoudskosten.
De personeelsleden zijn dankbaar dat er na lange tijd een beter werkklimaat voor hen gecreëerd wordt. Hierdoor kunnen zij hun taken dagelijks met frisse moed uitvoeren.
Vorig jaar zijn de twee bijgebouwen van het commissariaat afgebouwd. Het hoofdgebouw werd aan de buitenkant geverfd. Nu is er een daadwerkelijke aanvang gemaakt met de modernisering van het hoofdgebouw. De renovatie wordt betaald uit eigen middelen.

error: Kopiëren mag niet!