Tiener trekt rok winkelierster naar beneden

dblogoEen winkelierster is woensdagavond rond 20.00 uur onzedelijk betast door een man voor een winkel in een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer voor het geval voor haar winkel stond. Zij was gekleed in een rok en een bloes. De brutale verdachte M.P. trok haar rok op een bepaald moment naar beneden inclusief haar ondergoed. Er waren ook andere personen in de buurt die dit voorval hebben gezien. Na de daad betastte de verdachte de dame op onzedelijke wijze. De vrouw meldde dit direct bij de politie en gaf een signalement van haar belager. De 18-jarige verdachte is kort na zijn opsporing door de politie in de kraag gevat. Hangende het verdere onderzoek blijft de aanrander in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!