Voorlopig herstel loopbrug over Paradoorsteek

Voorlopig herstel van Loopbrug over ParadoorsteekDe loopbrug over de Paradoorsteek te La Vigilantia wordt hersteld. De houten langsliggers, dekplanken, stijlen, wrijfplanken en de houten leuning worden vervangen en de verzakking voor de brug wordt middels een betonreparatie in orde gemaakt. Radjindernath Jagroep van de afdeling Bruggen van het ministerie van Openbare Werken zegt dat deze herstelwerkzaamheden deel uitmaken van een voorlopige aanpak. De brug is volgens hem enkele jaren terug aangevaren door een ponton en er moet nu heel spoedig een algeheel herstelplan worden uitgevoerd.
Dagelijks maken veel kinderen gebruik van deze loopbrug om de scholen te bereiken. Jagroep vindt dat deze voorlopige aanpak in het belang is van de veiligheid van gebruikers. Het werk is gegund aan S. Main Transport en zal ongeveer 2 weken duren.

error: Kopiëren mag niet!