Lancering #WEARESURINAME door Buza-minister

dblogoHet brandingproject ‘ #WEARESURINAME’ is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de Republiek Suriname. Het is een functioneel instrument, welke niet alleen nationaal, maar ook internationaal benut zal worden om de rijkdommen die Suriname bezit te presenteren. Voor het hoger plaatsen van Suriname en Surinamers op de ontwikkelingsladder, het bevorderen van toerisme en het trekken van investeerders is het belangrijk dat de wereld begrijpt dat er aan de noordoostkust van het Zuid-Amerikaans continent een unieke samenstelling is van een bevolking, rijk aan culturen, historie en religie. Het zijn elementen bijeengekomen als een uitvloeisel van een koloniale machtsstaat. Een jonge democratie van nauwelijks 40 jaar, welke het is gelukt om juist vanwege deze enorme rijkdom aan verschillen, vanwege diversity in unity, de weg van eenheid en natievorming op te gaan. Culturele diplomatie, het verkopen van de rijkdommen van Suriname in positieve zin, en het presenteren van deze diversiteit zijn onderdelen van het buitenlands beleid van Suriname. En met dit brandingproject zal de wereld Suriname leren kenen. Het is duidelijk: #WEARESURINAME. Er wordt morgen om 11.00 uur een persconferentie gehouden, waarbij de minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin, als keynote speaker zal optreden. De officiële launch van het brandingproject #WEARESURINAME zal dan in de avonduren, en wel van 20.00 uur tot 22.00 uur, plaatsvinden in het perscentrum van het kabinet.

error: Kopiëren mag niet!