Gewraakte foto’s werden aangeleverd door ASP

Seshma Bissesar
Seshma Bissesar

fRONTHet Algemeen Surinaams Persbureau (ASP) van Seshma Bissesar leverde enkele foto’s waarop Abop voorzitter, Ronnie Brunswijk, een kabuladans uitvoert met een jonge dame. Volgens Bissesar zijn de foto’s afkomstig van de verjaardag van Brunswijk. De Abop-voorzitter vierde afgelopen zaterdag zijn 54e verjaardag. De foto’s hebben heel wat reacties losgemaakt, waarbij mensen vinden dat zulk gedrag niet past bij een parlementariër en voorzitter van een politieke partij.
Brunswijk zei in een gesprek met Dagblad Suriname dat deze snapshots op een ander tijdstip zijn gemaakt en niet op zijn jaardag afgelopen zaterdag. Ook Marinus Bee, ondervoorzitter van Abop deelde deze mening.
Dagblad Suriname is geheel te goeder trouw afgegaan op de integriteit van dit persbureau. Overigens houdt Bissesar vol dat deze kiekjes recent zijn en dat zij bereid is dat in een rechtszaak uit te vechten met Abop.
In een open en goed gesprek met Brunswijk is bij hem ook de twijfel weggehaald dat deze opnames bedoeld zijn om hem politiek te schaden. Daar staat de krant namelijk niet voor.
Dagblad Suriname heeft als gevolg van dit incident elke samenwerking met ASP opgezegd.

error: Kopiëren mag niet!